fisikon

Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία

Στην εταιρεία μας, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι προτεραιότητα. Πιστεύουμε ότι ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον είναι θεμελιώδες για την ευημερία και την αποδοτικότητα του προσωπικού μας. Ακολουθούμε αυστηρά πρότυπα και κανονισμούς για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι μας εργάζονται σε ένα περιβάλλον που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018. Αυτό διασφαλίζει ότι οι πρακτικές μας είναι πάντα σε συμφωνία με τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές και κανονισμούς.

Βασικές Αρχές και Δράσεις μας:

  1. Συμμόρφωση με Κανονισμούς: Ακολουθούμε τις ισχύουσες νομοθεσίες και τους κανονισμούς σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.
  2. Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση στο προσωπικό μας για θέματα υγείας και ασφάλειας, ώστε να είναι προετοιμασμένοι να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν πιθανούς κινδύνους.
  3. Αξιολόγηση Κινδύνων: Διενεργούμε τακτικές αξιολογήσεις κινδύνου για να εντοπίσουμε και να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν στο εργασιακό περιβάλλον.
  4. Προληπτικά Μέτρα: Εφαρμόζουμε προληπτικά μέτρα για την προστασία των εργαζομένων μας, όπως η συντήρηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού και η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού.
  5. Διαχείριση Έκτακτων Αναγκών: Έχουμε αναπτύξει σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, ώστε να διασφαλίσουμε την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλης κρίσιμης κατάστασης.
  6. Προαγωγή Υγείας: Υποστηρίζουμε την ευημερία των εργαζομένων μας μέσω προγραμμάτων προαγωγής υγείας και ευεξίας, όπως ενημερωτικές καμπάνιες, προγράμματα άσκησης και υγιεινής διατροφής.

Η Δέσμευσή μας

Η δέσμευσή μας στην υγεία και την ασφάλεια στην εργασία δεν σταματά εδώ. Συνεχώς αναζητούμε νέους τρόπους βελτίωσης και προσαρμογής των πρακτικών μας, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο ασφαλές και υγιές περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους μας.